O nas

Odkrij Svet zagotavlja nepozabne izkušnje s prilagodljivimi potovanji, kjer vsaka destinacija postane priložnost za odkrivanje, povezovanje in rast.

Živjo, sem Rudi, vodja agencije Odkrij Svet.

Moja strast do potovanj se je začela že zgodaj – pri 22 letih sem se prvič sam odpravil na Tajsko. Kasneje sem preživel šest mesecev na solo-potovanju po Južni in Severni Ameriki, kar je bila izkušnja, ki je spremenila moje življenje. Vse te in še druge izkušnje so me navdihnile, da začnem organizirati potovanja za druge, in tako je nastal Odkrij Svet.

Naše podjetje je eno izmed najhitreje rastočih v Sloveniji na področju organizacije potovanj.

V Sloveniji želimo čim večim ljudem ponuditi dostop do raznolikih in prilagodljivih potovanj, ne glede na to, ali iščejo manj ali bolj zahtevne izkušnje.

woman traveler visiting in Taiwan, Tourist with hat and backpack sightseeing in Jiufen Old Street village with Tea House background. landmark and popular attractions near Taipei city. Travel concept
Prilagodljiva potovanja, avtentične izkušnje

Kdo smo?

Obožujemo potovanja. Raziskujemo vse od skritih kotičkov do svetovno znanih destinacij, in te izkušnje želimo deliti z vami. Vsaka destinacija, vsaka kultura in vsaka avantura nam pomeni priložnost za rast, učenje in povezovanje. 

Naša ekipa je sestavljena iz strastnih ljubiteljev potovanj. Naš glavni cilj je pomagati vam, da se zabavate, vidite in doživite toliko lepega kot mi.

silhouette of a group of surfers floating in the ocean
Od skritih draguljev do svetovnih čudes

Kako to počnemo?

Poskrbimo za vso logistiko, rezerviramo udobne in avtentične nastanitve, pripravimo podrobne itinerarje, zagotovimo GPS poti in nudimo 24-urno podporo. Z nami je vaše potovanje vedno v najboljših rokah.

Madeira landscape, Mdeira, Portugal, Europe.
Raziskujte, odkrivajte, živite

Zakaj izbrati nas?

Če iščete potovanje, ki je več kot le obisk turističnih znamenitosti, ste na pravem mestu. Ponujamo vam priložnost za pristne izkušnje, ki vam bodo ostale v spominu za vse življenje.

Oglejte si našo raznoliko ponudbo in se prepričajte sami. Ne glede na to, ali ste bolj za aktivne počitnice ali sproščujoče trenutke, imamo nekaj za vsakogar. Pridružite se nam in odkrijte svet na način, kot ste si ga vedno želeli.

Turistična agencija, ki ponuja počitnice v manjših skupinah ali potovanja po meri, kjer vsaka destinacija postane vaš drugi dom.
©Avtorske pravice: Odkrij Svet
Portfeljsko podjetje World Discovery.