Featured Image

Individualna potovanja brez vodnika

Uživajte v neomejeni svobodi odkrivanja z našimi individualnimi potovanji brez vodnika, kjer se prilagodljivost in avtentičnost združita v nepozabno avanturo.
cover photo
Berlin dusk scaled
Salzburg festive scaled
Munich market scaled
Munich scaled
Berlin tree scaled
Vienna market scaled
Munich christmas market scaled
Vienna hot drink scaled
Berlin market scaled
7 dni / 6 noči
Dunaj - Berlin
Skupinsko ali individualno
Doživite čarobnost praznikov na Dunaju, v Salzburgu, Münchnu in Berlinu na 7-dnevni turi, ki združuje tradicijo, kulturo in praznični duh Evrope.
Od 1,299€/osebo
Več
cover photo
Bike danube scaled
Danube river bike scaled
Shutterstock scaled
Shutterstock scaled
Shutterstock scaled
Group of people riding bicycles along the Danube river on the famous cycling route Donauradweg. Town of Ybbs an der Donau, Lower Austria, Europe.
8 dni / 7 noči
Passau - Dunaj
Individualno potovanje brez vodnika
Podajte se na slikovito pustolovščino ob reki Donavi in kolesarite od Passaua do Dunaja ter spoznajte zgodovinska mesta, vinograde in kulturne zaklade Avstrije.
Od 1,249€/osebo
Več
Želite potovanje po meri?
Ustvarite si potovanje, ki vam ustreza!
Zaupajte nam vaše želje
Pošljite povpraševanje zdaj
Background Photo

O individualnih potovanjih brez vodnika

Individualna potovanja brez vodnika so popolna za tiste, ki želijo raziskovati svet na lasten način.

Ta kategorija potovanj je oblikovana za avanturiste, ki cenijo prilagodljivost in samostojnost, hkrati pa želijo imeti zagotovljeno osnovno organizacijo potovanja.

Naša ekipa bo pripravila načrt poti in rezervirala nastanitev glede na vaše preference in interese. To vam omogoča, da se osredotočite na raziskovanje in doživljanje destinacije, ne da bi vas skrbeli organizacijski vidiki potovanja.

Individualna potovanja brez vodnika so idealna za tiste, ki želijo imeti popolno kontrolo nad svojimi dnevnimi aktivnostmi in odločitvami. Brez vnaprej določenega urnika ali skupine, s katero bi se morali usklajevati, lahko dneve preživljate točno tako, kot želite.

Raziskujte skrite kotičke mest, preživite dodaten čas v naravi ali se spontano odločite za obisk lokalnih dogodkov.

Čeprav boste na potovanju samostojni, boste vedno imeli popolno podporo naše ekipe na daljavo. V primeru nujnih primerov ali kakršnih koli skrbi smo vam na voljo za pomoč in nasvete 24/7. To zagotavlja ravnovesje med neodvisnostjo vašega potovanja in varnostjo, ki jo nudi podpora izkušene turistične agencije.

Naša individualna potovanja brez vodnika so zasnovana za tiste, ki iščejo pustolovščine z neomejeno prilagodljivostjo. Če ste pripravljeni na potovanje, kjer ste sami svoj vodič in odločate o vsakem koraku, so ta potovanja kot nalašč za vas.

POTOVANJE BREZ TEŽAV

Poskrbimo za načrtovanje poti, nastanitev in vse drugo, s čimer se vam ni treba ukvarjati in zato uživate v brezskrbnih počitnicah.

NEPREKOSLJIVA PODPORA

Naša podpora strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu je znak naše strasti in zagotavljanja boljše izkušnje, saj je vaše dobro počutje naša najpomembnejša naloga.

REZERVIRAJTE Z ZAUPANJEM

Naše podjetje je v celoti zavarovano, zato je vaš denar na varnem in vam omogoča potovanje z zaupanjem.

POPOLNOMA PRILAGODLJIVO

Prilagodljivost je naše drugo ime - ne glede na to, ali želite več ali manj, ali pa samo več kot običajno, bomo to uresničili.
Odkrij Svet ponuja avtentična potovanja v manjših skupinah, kjer vodniki ter sopotniki postanejo vaši prijatelji in vsaka destinacija vaš drugi dom.
©Avtorske pravice: Odkrij Svet
Portfeljsko podjetje World Discovery.