Featured Image

Aktivna potovanja

Odkrijte dinamično lepoto sveta z našimi aktivnimi potovanji, ki združujejo pustolovščino, šport in kulturo za edinstveno in nepozabno izkušnjo.
cover photo
Stairs below pico ruivo
Tunnels on madeira
Laurel forest on madeira
Small waterfall en route of levada do rei
Levada do caldeirao
Ponta de sao lourenco on madeira
Caldeirao verde waterfall
Sunrise in madeira
8 dni / 7 noči
Madeira
Vodeno skupinsko potovanje
Odpravite se na potovanje na Madeiro, ki vključuje pohodništvo po slikovitih levadah, kulturne izmenjave ter opazovanje delfinov in kitov v Atlantiku.
Od 899€/osebo
Več
cover photo
Bike danube scaled
Danube river bike scaled
Shutterstock scaled
Shutterstock scaled
Shutterstock scaled
Group of people riding bicycles along the Danube river on the famous cycling route Donauradweg. Town of Ybbs an der Donau, Lower Austria, Europe.
8 dni / 7 noči
Passau - Dunaj
Individualno potovanje brez vodnika
Podajte se na slikovito pustolovščino ob reki Donavi in kolesarite od Passaua do Dunaja ter spoznajte zgodovinska mesta, vinograde in kulturne zaklade Avstrije.
Od 1,249€/osebo
Več
cover photo
The path of the gods goes right next to the cliffs at parts
View of the postiano town and the seaside in a summer sunset
View of village montepertuso above positano
The scenic ravello
A view of lemon tree fields from the path of gods
Naples Cityscape - Stunning panorama with the Mount Vesuvius
Landscape with Atrani town at famous amalfi coast, Italy
beautiful Amalfi, Italy.  view with church
6 dni / 5 noči
Italija
Raziskujte slikovite poti in zaklade Amalfijske obale ter Neaplja na skrbno načrtovani turi z edinstveno kombinacijo pohodništva, gastronomije in zgodovine.
Od 799€/osebo
Več
Vaše destinacije ni na seznamu?
Zaupajte nam vaše želje!
Ustvarite si potovanje po meri
Pošljite povpraševanje zdaj
Background Photo

O aktivnih potovanjih

Naša kategorija aktivnih potovanj je zasnovana za popotnike, ki iščejo več kot le standardno turistično izkušnjo. Ponujamo raznolike aktivnosti, ki vas vodijo v srce destinacije, omogočajo stik z lokalno kulturo in naravo ter zagotavljajo edinstven vpogled v vsak kraj, ki ga obiščete.

Naše aktivne počitnice vključujejo širok spekter dejavnosti, od pohodništva po slikovitih poteh Madeire do kolesarjenja skozi avstrijska živahna mesta.

Vsako potovanje je skrbno načrtovano, da zagotovi pristno izkušnjo destinacije. Potujete lahko v majhnih skupinah, kar omogoča bolj oseben pristop in lažje spoznavanje krajev ter njihovih prebivalcev. Naše aktivne ture so oblikovane tako, da raziskujete skrite kotičke in doživite destinacijo na edinstven način.

Zavedamo se, da je varnost ključnega pomena, zato so vsa naša aktivna potovanja načrtovana z mislijo na vašo varnost in udobje. Ponujamo podrobna navodila in podporo, tako da lahko uživate v svoji avanturi brez skrbi.

Naš cilj je, da vsako aktivno potovanje postane nepozabna avantura, ki združuje fizično aktivnost, kulturno izmenjavo in odkrivanje neokrnjene narave. Vabimo vas, da se nam pridružite in doživite svet na edinstven in aktiven način.

POTOVANJE BREZ TEŽAV

Poskrbimo za načrtovanje poti, nastanitev in vse drugo, s čimer se vam ni treba ukvarjati in zato uživate v brezskrbnih počitnicah.

NEPREKOSLJIVA PODPORA

Naša podpora strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu je znak naše strasti in zagotavljanja boljše izkušnje, saj je vaše dobro počutje naša najpomembnejša naloga.

REZERVIRAJTE Z ZAUPANJEM

Naše podjetje je v celoti zavarovano, zato je vaš denar na varnem in vam omogoča potovanje z zaupanjem.

POPOLNOMA PRILAGODLJIVO

Prilagodljivost je naše drugo ime - ne glede na to, ali želite več ali manj, ali pa samo več kot običajno, bomo to uresničili.
Turistična agencija, ki ponuja počitnice v manjših skupinah ali potovanja po meri, kjer vsaka destinacija postane vaš drugi dom.
©Avtorske pravice: Odkrij Svet
Portfeljsko podjetje World Discovery.